Medic specializat în acordarea asigurărilor sociale, în evaluarea pensionarilor de invaliditate și in acordarea de asistență de specialitate rețelei naționale de Expertiză Medicala a Casei Nationale de Pensii Publice.
Am ales România și Corbeanca. Îmi doresc să aduc un PLUS valoare comunității.

„Prin Jurământul solemn, liber și pe onoare al lui Hipocrate m-am angajat solemn să-mi consacru viaţa în slujba umanităţii.”

Mai multe despre mine

Bună, sunt Anda!

Sunt medic, mamă și antreprenor. M-am născut în Bacău, in 26 iunie 1988, din părinți ingineri zootehniști. În 2007 am fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie. Sunt o fire corectă și justițiară, motiv pentru care am ales să rămân în România și să fac rezidențiatul pe specialitatea Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă. Pe scurt, sunt specializată în medicina asigurărilor sociale și asigur evaluarea stării de sănătate și legalitatea acordării pensiilor de invaliditate și de urmaș, a concediilor și indemnizațiilor și a ajutorului minim garantat de stat.
În 2013 m-am mutat împreună cu soțul în Tamași, Corbeanca, într-un cartier  nou, construit în câmp. În 2015 și 2017 au venit pe lume Iustin și Codrin, iar în 2019 am decis că sănătatea copiilor noștri este extrem de importantă și am investit într-un centru de terapie respiratorie, aici, în Corbeanca.
Etica și codul deontologic mă obligă să prioritizez viața și bunăstarea semenilor mei și să îmi pun cunoștințele și energia în slujba comunității.
Îmi doresc mai puțină birocrație, un mediu curat și siguranță!
Îmi doresc ca aleșii locali să se țină de promisiuni!
Îmi doresc transparența deciziilor administrative!
Îmi doresc educație, școli, piste de biciclete și dezvoltarea comunității!
Am decis să mă implic în PLUS pentru că îmi doresc normalitate, civilizație și un viitor pentru copiii mei!  M-am ferit până acum de politică, însă în ultima vreme mi-am dat seama că, pentru a putea influența în bine viața comunității în care trăiesc, trebuie să îmi asum mai multe responsabilități, oricât de dificil ar fi.