Am hotărât să mă implic pe plan local în Plus deoarece doresc un viitor mai bun pentru cei doi copii ai mei, iar comuna Corbeanca ar trebui să poată furniza tuturor locuitorilor educație de calitate, infrastructura și siguranța necesară.

Dezvoltarea economică durabilă și transparența decizională la nivel de Consiliu Local sunt alte aspecte importante asupra cărora doresc să-mi concentrez atenția în viitorul mandat. 

„Construim împreună un viitor sustenabil,
aducem un plus de valoare pentru Corbeanca.”

Mai multe despre mine

Sunt Mareș Pavel, am 34 ani și locuiesc de 3 ani în comuna Corbeanca.

Expertiza mea profesională constă în audit financiar, control financiar și project management pentru aplicații IT în domeniul financiar-bancar. Având o experiență de 12 ani în sectorul privat, am construit în diverse roluri bugete pe termen scurt și mediu, am urmărit realizarea lor și am efectuat analize financiare și studii de fezabilitate, în scopul luării celor mai bune decizii.

De asemenea, dobândind și calitatea de membru acreditat al asociației contabililor profesioniști din UK (ACCA), am activat timp de 3 ani ca și auditor financiar în cadrul uneia dintre cele mai mari firme de audit și consultanță din lume (Big4).

În rolul actual de project manager coordonez echipe transnaționale pentru furnizarea celor mai inovative soluții tehnologice în domeniul bancar, cu scopul îmbunătățirii raportărilor financiare și asigurarea managementului performanței.

Sunt unul dintre cei care consideră că locuitorii din comuna Corbeanca merită mai mult și mai bine de la administrația publică locală și am convingerea că numai dacă ne punem laolaltă timpul și priceperea cât mai mulți oameni de bună-credință putem să îmbunătățim vizibil viața comunității noastre, de la mic la mare. Cred cu tărie că „omul sfințește locul” și putem aplica același principiu fiecare dintre noi mai ales atunci când conștientizăm consecințele acțiunilor pe care le lăsăm în urma noastră.