Cadru didactic de peste 20 de ani, m-am implicat de-a lungul timpului  în numeroase acțiuni de voluntariat cu precădere dedicate copiilor și animalelor fără stăpân.
Îmi doresc să aduc un PLUS de culoare unor suflete greu încercate.

„Drepturile animalelor și cetățenilor acestei comune trebuie să fie respectate.”

Mai multe despre mine

Mă numesc Mihaela White, am 50 de ani, sunt absolventă a Universității din București și cadru didactic de peste 20 de ani.

Am ales Corbeanca nu întâmplător, a fost locul care m-a atras cel mai mult și de care m-am legat, sufletește, pe viață. Am avut ocazii să plec și să las totul în urmă însă de fiecare dată am rămas pentru că locul meu este aici.

Am 2 copii minunați, de care sunt foarte mândră și pe care i-am crescut aici, în Corbeanca.

De-a lungul timpului m-am implicat activ în numeroase acțiuni de voluntariat, atât de ajutorare a copiilor cu dizabilități, a celor care provin din familii nevoiașe, cât și a celor cu nevoi speciale. Am ales să-mi folosesc competențele și abilitățile pentru a putea aduce un PLUS de culoare unor suflete greu încercate.

Dar proiectul la care țin cel mai mult este cel dedicat ajutorării animalelor fără stăpân din Corbeanca și împrejurimi. În cei 13 ani de când locuiesc aici, am sterilizat sute de animale și am creat toate condițiile pentru ca acestea să fie adoptate în familii din Marea Britanie și Germania.

În urmă cu 3 ani am pus bazele grupului de voluntari Corbeanca PET, grup format din oameni care locuiesc la noi în comună, printre care și Ștefan Apăteanu. Împreună am organizat campanii de sterilizare gratuită în Corbeanca și satele componente și am demarat o politică de educare a celor din jur în spiritul respectului și a dreptului la viață. Am participat activ la stabilirea unui program de gestionare a câinilor comunitari și consider că numai printr-o implicare directă pot duce la bun sfârșit ceea ce mi-am propus pentru ca drepturile animalelor și cetățenilor acestei comune să fie respectate.

Lipsa de implicarea a autorităților, lipsa dorinței de a considera acest subiect unul de importanță pentru comunitate, m-au făcut să-mi doresc să mă implic în politică, astfel încât să putem aduce elementul civilizație în comuna noastră.