Sunt unul dintre milioanele de români care-și doresc să trăiască într-o țară normală și sunt alături de cei care vor aduce această schimbare aici, la noi acasă. Sunt Mihai, inginer licențiat în silvicultură și specializat în IT. Am lucrat aproape douăzeci de ani în mediul corporatist din străinătate. M-am întors definitiv în România pentru că știu că se poate și că doar de noi depinde schimbarea în bine a comunității în care trăim. Sunt membru PLUS Corbeanca, m-am implicat cu colegii în dezvoltarea acestei mișcări și din luna Iulie fac parte din echipa de membri coordonatori. Sunt hotărât să fac tot ce-mi stă în putință pentru a produce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. Numai împreună putem aduce PLUS valoarea atât de mult asteptată.

„Picătura de bine există în fiecare dintre noi!”

Mai multe despre mine

Sunt Mihai Hudema și am 51 de ani.

În vara anului 1990, ca aproape orice român de atunci, îmi doream și eu să văd cum este în Vest. Zis și făcut! Am întocmit o listă cu cele de trebuință și m-am apucat de treabă. Am obținut pașaportul (destul de greu, cozile erau imense) iar după aceea am petrecut zile întregi pe la porțile ambasadelor din București că să obțin vizele necesare. Student fiind, singurul mijloc de deplasare pe care mi l-am permis a fost bicicleta. Deci, am plecat pedalând prin Europa și după o excursie care a durat o vară, m-am întors în România să-mi termin studiile. Așa am pornit în viață, cu determinare și cu voința de a lăsa în urmă fapte care să vorbească pentru mine.

Sunt inginer licențiat în silvicultură și specializat în IT. M-am nascut pe data de 02.11.1968, în loc. Brodina, jud.Suceava. În anul 1980 ne-am mutat în Timișoara unde am terminat și liceul. În anul 1995 am absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov, la acea vreme fiind unica facultate din țară care pregătea specialisti in silvicultura. În România anilor 90, ca inginer în cadrul Direcției Silvice Arad, m-am ocupat cu dezvoltarea și implementarea sistemelor digitale în silvicultură. Începând din anul 2001, în mediul corporatist din străinătate am lucrat împreună cu echipe de IT-iști la setarea centrelor de date, implementarea de noi sisteme, monitorizare și suport. Am fost responsabil pentru suportul și executarea de proiecte și sisteme care deserveau mii de utilizatori. Lucrul în echipă, seriozitatea, onestitatea, respectul, profesionalismul, simțul practic sunt lucruri pe care le-am învățat și înțeles de-a lungul anilor. În 2018 am decis să mă întorc acasă, în România. În condițiile în care zeci de mii de români pleacă anual din țară, pentru mine acest pas a fost o provocare. Știu că se poate și că doar de noi depinde schimbarea în bine. Sunt membru PLUS Corbeanca, m-am implicat cu colegii în dezvoltarea acestei mișcări și sunt hotărât să fac tot ce-mi stă în putință pentru a produce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.