Am intrat în PLUS pentru că am găsit oamenii cu care am rezonat cel mai bine, cu experiențe și idei similare, care îți dau încrederea că împreună putem fi „schimbarea pe care o vrem în lume”. Avem nevoie de școli moderne și competitive, de infrastructură, de aer curat. Doar implicându-ne, împreună, putem sa transformăm așteptările în realitate. Împreuna putem face din Corbeanca un exemplu de „așa da” pentru restul comunităților din Ilfov și de ce nu, chiar din țară. Trebuie sa începem și lucrurile se pot face!

We can win this!

„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”

Mai multe despre mine

Sunt Sergiu Bălăiță, am 39 de ani și împreuna cu soția mea suntem părinții unei #scumpicenii de 3 ani. Pentru ea și pentru noi îmi doresc o comunitate modernă, prosperă și sănătoasă.

Muncesc în București de 15 ani și locuiesc în Corbeanca de 5. Am venit aici pentru liniștea și aerul curat pe care nu le aveam în București. Am găsit o comunitate de oameni activi, implicați și deschiși, care, la fel ca mine, își doresc un mediu curat din toate punctele de vedere și o comunitate mai bună, în care sa ne creștem copiii – și noi împreuna cu ei.

În Corbeanca am văzut cum potențialul comunei nu doar că nu este folosit eficient, dar oportunitățile de dezvoltare sănătoasă sunt irosite; practic, administrația locală nu se adresează în mod real cetățenilor și nevoilor lor actuale, ci devine preocupată doar să cheltuie bani în momentele prielnice, pe baza unor reguli „învățate în timp”.

Toată cariera mea am lucrat în mediul privat, în multinaționale din industria IT și am ajuns să înțeleg cât de mult se poate progresa atunci când o organizație este condusă transparent și eficient. De asemenea, cea mai valoroasă resursă, continuă, dar și provocantă este Resursa Umană și cred că aici avem cel mai mare potențial.